Followers

19 May 2010

award + tag

1)Copy award nie kat blog korank.

2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

Riz mengucapkan terima kasih kepada Dya kerana memberi anugerah "NICE BLOGGER"...oh...saya sangat terharu dengan Award nie sehingga tak mampu nak berkata-kata lagi hehehe...apa2pon thanks yer Dya..
jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
sekarang aku tengah berfikir pasal......ops...maklumat sulit kerajaan so tak boleh beritahu muahahaha...

2. Apakah nama samaran korang
aku ada banyak nama samaran...sebab aku dulu banyak merantau warrior hehehe...

  • Family : Shah, Abg shah, Ayah Ngah
  • Kelate : Ja, Rizal
  • Johor : Awe shah
  • KL : Riz
  • Cameron Highlands : Jai
  • Perak : shah
  • Perodua : Onizuka
  • Blog : Riz,Deep,RIP
  • Tok Guru silat : rizputra

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
  • Family
  • Member2
  • masih kosong (hehehe)

4. Panggilan untuk si dia
Si dia ?hehe tak ada ler..Tempat nie masih kosong lagi ler...

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
tak terpikir lagi buat masa nie...hehehhe

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
tengok sini
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

14 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

hokay222... nnt aku amik award ngan jawab tag ni... hahha...
TQ riz... comel r kambing hang...

Nur Hawa Mohd Zin said...

nanti awe buat ok..even dah dapat..tq..leh bagi pada yang lain..dah dua tag dr riz ni...

~AkukahMilikmu~ said...

riz..klu tknk jawab tag tpi nk amik award bleh tak?pls.........

TTT said...

tqw riz!
kite dah dpt award ni
nantik kite letak link riz k
tq2!

Berd said...

wa nak panggil lu maria oRIZawa. amacam?

wakakak!

NiNa' said...

uikk dapat~~ hehe.. tq2~~~
umah pun da cat baru erk~hehe

rizputra7 said...

YuSeNzE : kambing dah kena jual hahaha

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin : okey

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ : okey...ambik ler

rizputra7 said...

TTT : ok...thanks TTT..

rizputra7 said...

NiNa' : hasil jual kambing boleh ler aku cat umah hahaha

rizputra7 said...

Berd : erk...

Qaseh said...

wohoho..akan dibuat ....akan...akan..akanlah...kekekke

rizputra7 said...

Qaseh : ok...