Followers

22 April 2010

7 Blogger Pilihan DEEPFACE


7 Blogger pilihan DEEPFACE.



GADIS TERBILANG @ GT
Tag line : I hate a cOmpliment. Bese2 sude..

siapa yang tak kenal ngan Blogger yang bernama GT nie atau nama sebenarnya mengikut surat beranak Misya Mansor....seorang yang peramah dan suka buat aksi yang Manja gitu2...haha....( Orang Kuat di Geng Blogger (GB) )




HANS
Tag line : Life Is A Novel...We Write Every Day

Sekali pandang picture diatas mesti korang dah kenal dengan Blogger HANS nie...Aku pon tak sure ler kenapa dia minat sangat dengan hero Tamil (Rajinikanth) ngan hindustan (Dato' shahrul khan) nie...




LIZA RAZAK @ lizz
Tag line : Hidup berani untuk gagal

aku dah follow dia nie dah lama sejak dari zaman Whiteharajuku (blogspot) sehingga ler dia berpindah ke Lizarazak (com)....Gaya penulisan dia memang terbaik....setiap entry yang disampaikan diolah dengan begitu baik walaupon kadang2 isu-isu tersebut terlalu sensitif...




LUMUT @ Cik Lumut
Tag line : Esok semalam

Siapa yang tak kenal Cik lumut kita nie..kiranya dia nie paling glamor ler dalam dunia blog nie....walaupon gaya penulisan dia kadang2 agak kasar (straight to the point) tetapi bila difikirkan balik mungkin ada betul juga...Tapi banyak merapu jer..hahaha aku suka..





TOUYA KARUMA @ TK
Tag line : Tolong jangan ngorat saya

Gaya penulisan TK memang terbaik (dah macam baca skrip Drama jer )hehehe..




ICHIGO MIRO
Tag line : The adventures of singleman

Blog Miro Cornerz nie padat dan ringkas dengan bermacam2 isu dan diselitkan dengan gambar yang diedit (photoshop) pasti akan mengelikan ketiak anda...





UDA
Tag line : Semusim selamanya.

Seorang yang peramah..Blog dia nie pon tak kurang hebat juga.....(Orang kuat Atok Poyo nie hahahaha)

20 comments:

lumut said...

erkkk..aku ade??mcm rasa nak guling2 kuch kuch ho ta hei..haha...

terima kasih krn suke rapuan aku ikan kerapu..haha...

aku selalu merapu ke kat blog?adeh...ade org kate aku slalu tulis entry emosi...kau je yg ckp merapu..=p.

erm blog lizarazak pon aku baca dr dulu..mase harajuku lg..=)....hans aku kenal mcm tuh je...yg lain aku tak pernah pg blog diorg pon weh....=p

Armyrule said...

trimas bro...xsangko blog aku pun ko taruk gak...ahahaha...blog cik lumut ngan uda tu je aku xpenah skodeng...skang jgk aku gi skodeng...wakakaka

POSH76 said...

bessnyer jadi blogger pilihan glam gitu hehe

Jard The Great said...

ku kenal lumut dgn hans je.. ehehe.. yg lain nk terjah jugaklaa

~AkukahMilikmu~ said...

blog i tkder ker?tk termasuk pun..cedeynya..hehe..

udacun said...

hoho..uda terpilih?? bangga nyee.. ni yg rase nak aktf blog balik ni..kekkeee


org kuat atOk poYo?? hahaa.. games fb nye psl la ni..hik3.. sile2 kawan ngn saye n jd poyoss.. ahakss
thnks riz

~AkukahMilikmu~ said...

nk template 3 kolum ni amik kat
http://btemplates.com

hans said...

hahahaha
ko tau
aku tgh tulis dkt chatbox
pastu aku tgok kiri chatbox
aik,asal ada banner blog aku nih
hahaha
thanks weih meminati blog aku
terharu dowh

p/s : pembetulan..sila sebut nama pena ku betul2...SHAH RUKH KHAN...bukan shahrul khan

ekekekekek

thanks weih
terharu

farysa said...

kenape kenape kenape farysa xd?
muahaha

rizputra7 said...

lumut :hehehe..blog ko emo + merapu = emopu haha...tapi merapu pon kadang2 tue aku boleh gelak..contoh ayat2 merapu ko "BERAK" "SELUAR DALAM"..hehe

rizputra7 said...

miro : blog ko aku selalu baca..tapi aku jarang komen hehehe..tapi terbaik wooo

rizputra7 said...

POSH76 : Posh in coming ok...

rizputra7 said...

Jard The Great :terjah ler...

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ :blog Doktor akan datang ok...

rizputra7 said...

udacun : ko ngan atok sama2 poyo hahaha...peace

rizputra7 said...

hans :hahaha..ko tak jawab soalan aku nie..apasal ko minat ngan hero2 tamil nie?

rizputra7 said...

farysa : farsya yer?...nanti2 yer

lizz said...

erk. malu lah masuk list gak.hehehe. thanks wei! blog ko makin hebat now. chaiyok2 ;)

rizputra7 said...

lizz : mana ada....tapi ko ler idola aku...aku tgh nak belajar cara nak tulis ayat2 macam ko tue..

Ery Farieha said...

fes time singgah cni. hihihik
ada beberapa blog atas yg pernah masuk and x. nak try masuk lah :D