Followers

22 June 2010

Hard Disk Ice-cream..

Strawberry (80Gb HD/ 4Gb Flash)& Vanilla (60Gb HD/ 2Gb Flash)


Chocolate (120Gb HD/ 8Gb Flash)


Riz : Wow... Sedapnya...nie kalu korang rasa lapar masa duk depan pc...apa susah...makan jer ice cream nie yum yum... hehehe..

34 comments:

encHIx laNDax said...

wow~~beshnye~nak sebiik!!uhuh

Sky8Men said...

stylo r gadget ni...huhu

Parkcheek Chun Li said...

the best........

shafiq said...

serius nak satu ! haha.


My latest entry : Spongebob Dah Tak Lagi Comel

[[iidyLL_iceneSS]] said...

uikssss
cm best jer....
rs cm nk geget2 jer...
huhuhu

nabilah_2908 said...

wee..nice.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

SweetyMui2 said...

kiut!

M a W a D D a H said...

nk ice cream 1...

opsss...hard disk...mcm ngidam la plak ice cream itu...hehe

balqis said...

NAK!! kt mane bleh beli ni?

Syukie said...

Jual ka??
nak beli...tapi capasity kecik..kalau 500G saya amik :D


Sila lah melawat blog saye :D

insan said...

salam....singgah ptg disini nice post

ayaa alyy said...

mcm comel jee. hehe

maCy said...

seriously sangat comel! nak3! :D

Dhada Yahaya said...

Ehh ada jual kt mna ni ? Nak beliii ! ;D

nas said...

wa..bestnyer...takot nanti org ingatkan eskem..ehehe

Rara Nasiha said...

wahh, nampak macam real je kan. :)

Amanda Sabariah Shamsuri said...

arghh.trliuq mkn eskem..huhu ^^

rizputra7 said...

encHIx laNDax : aku pon nak gak..dah try cari kat low yatt tapi tak ada ler..

rizputra7 said...

Sky8Men :ituler..stylo abis..

rizputra7 said...

Parkcheek Chun Li :yup

rizputra7 said...

shafiq :beli jangan tak beli bro..hehe

rizputra7 said...

[[iidyLL_iceneSS]] :kalu gigit..patah ler gigi awak tue hehehe

rizputra7 said...

nabilah_2908 :nice kan..

rizputra7 said...

SweetyMui2 : kiut ker?hehehe

rizputra7 said...

M a W a D D a H :ala beli jer kat kedai..50sen jer

rizputra7 said...

balqis : entah saya pon tak pasti..

rizputra7 said...

Syukie : tak jual bro...aku pon tgh cari benda nie...dah cari kat low yatt tapi tak ada ler

rizputra7 said...

insan : thanks

rizputra7 said...

ayaa alyy :yup hehehe

rizputra7 said...

maCy : nak makan ker hehehe

rizputra7 said...

Dhada Yahaya : tak ada lagi kan sini..saya dah cari kat lowyatt..

rizputra7 said...

nas :itu ler...sebijik macam aiscream

rizputra7 said...

Rara Nasiha : yup...cuma tak berasap sejuk jer..kalu berasap mesti sebijik hehehe

rizputra7 said...

Amanda Sabariah Shamsuri : saya belanja nak tak?