Followers

23 June 2010

dah berapa lama blogging?


Pertanyaan daripada Amirah

Q :dh brp lama blogging?

A : mengikut kaedah kiraan ilmu alam dah nak masuk 4tahun menjadi blogger (dulu nama samaran Oren)...sebelum nie dah ada 3 blog (1 blog sukan 2 blog suka2 hati) tapi semua dah terkubur hehe...tapi 3blog tue pernah dapat income RM250 <---duit nuff..

Blog DEEPFACE baru nak masuk setahun (7/2009)...dulu blog nie lebih kenali sebagai deepface.blogspot.com

Pada bulan 10/2009 aku dapat email dari kumpulan muzik dari Australia (group pemuzik deepface)...kumpulan muzik deepface tidak membenarkan aku menggunakan link deepface.blogspot.com disebabkan diatas sebab2 tertentu....maka terpaksa ler aku tukar kepada riz7.blogspot.com (deepface masih kekal menjadi identiti blog aku)

Riz : faktor utama aku blogging nie sebab nak tambah tambah kawan jer (serius aku tak ada niat lain)...aku sedar yang aku tak pandai menulis dengan baik (banyak merapu)....apa2 pon thanks..korang memang sempoi....

Ask me anything

18 comments:

zulkbo said...

salam..
tahniah dalam masa
setahun blog anda
dah jadi hebat dan
menarik..

shafiq said...

keep it up bro !


My latest entry : Perbezaan Antara Caps Lock OFF Dan Caps Lock ON

khalidahmacambaguss~O_o said...

giler laa....meh belanja saye mekdi dgn duit nuff tu...hehehe

ieQa sWetLuv said...

owhh cmtu kesahnya.. ika rase cm nk tukar url blog ika tu la.. ajokan bule? hehe

belalang hijau said...

mane ade merapu pun blog riz...
blog riz antara yang wajib belalang
dtg stiap hari...
betoi...iye...benar...
hee...

NiNa' said...

blum masuk setaun lg main blog.. tapi mcm da nak pencen plak... hehehe

nano said...

waaaaaaaaaaaahhhhh,, hebat la riz,,baru setahun tp blog sgr menarik,,,,,nice2

touyakaruma said...

Tak silap ... asalnya ko tulis pasal bola kan ?

hanaKir@ said...

hahahah..lame gak ea berblog scre duit..hee..ak bwu taw je tawun ni ble redmumy masuk paper..slame ni blog juz share2 dgn mmbe je

rizputra7 said...

zulkbo : terima kasih bro..

rizputra7 said...

shafiq : thanks bro

rizputra7 said...

khalidahmacambaguss~O_o :kalu ada rezeki..apa salahnya...ok jer

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv : la..kenapa nak tukar link blog ieqa..kan dah elok tue

rizputra7 said...

belalang hijau :hehehe..thanks bro

rizputra7 said...

NiNa' : biasa ler..ambik masa sikit...blogger pon macam seni juga

rizputra7 said...

nano :ohh yer ker nano..thanks yer

rizputra7 said...

touyakaruma :yup..dulu pasal team arsenal jer...lepas tue aku tukar sebab ramai yg tak tahu pasal bola..

rizputra7 said...

hanaKir@ :serius aku buat blog nie bukan kerana duit...tapi aku nak tambah kawan jer