Followers

10 May 2010

Update - Creative Youth Blog (50 Blog)

ok setelah riz bincang dengan Orang kuat ITYM...kami bagi sedikit kelonggaran kepada korang semua (Blogger)....

korang boleh buat entry mengenai (pilih jer salah satu yang korang suka)
  • Persatuan ITYM
  • Hari Belia Negara pada 14-16 May 2010.
  • Harapan anda untuk kerajaan kepada golongan Blogger Belia

Tampilkan logo ITYM dibawah didalam entry tersebut..


Sertai kami sebagai ahli.. dengan melengkapkan borang keahlian besertakan URL blog anda.. dan download borang disini..!!

E-mail kan url post anda beserta borang keahlian di email berikut itym2007@yahoo.com


Pendaftaran mestilah di submit selewat-lewatnya pada 12 may 2010 (aku tambah lagi sehari)



P/s : Actually project ini adalah project last minit yang dibentangkan.. sebab itu kami sangat memerlukan blogger2 seperti anda.. dan maaf atas masa penyertaan teramat singkat..

Riz : masa nie kalu korang nak up trafic blog masing2...


Bahan Rujukan : Blog ITYM , FB ITYM , Entry Hari Belia Negara 2010

23 comments:

DaHLia said...

Riz, buat post mengenai ketiga2nya atau pilih salah satu jer???

rizputra7 said...

pilih jer salah satu yg sis dahlia suka...nak buat semua pon boleh...sebab ramai yg mengadu susah,tak ada masa...sebab tue kitaorg bagi korang (blogger) senang2..tak payah2 nak pening kepala ok..

zulkbo said...

salam ..
hebat belaka
moga anda menjadi
salah satu penerima hadiah
saya tolong sampaikan jer
he he he..

YuSeNzE - KniGhT said...

wah... x sempat dah ni nak korek idea puitis... tngokkan je la... gd luck kepada yang menyertai... specially touya... haha

DaHLia said...

oke..sis nk cuba..heeh....dapat tak dapat lain cerita...bab layout/design blog tu sis sure dah kalah..hahahaa

sazali yusof said...

its ok dahlia.. as long as if post anda menarik dah cukup

belalang hijau said...

menarik jugak yea...

jane said...

ni contest ke apa ni??aku kurg faham konsep bro..1st time singgah

ekekkekekek

jane said...

owh dh bc previous post..

mmm..sedih tk le masuk
aku dilarang ats sbb2 trtntu

ekekkekek

rizputra7 said...

YuSeNzE : ala..join jer..ko tgk touya punya entry sempoi abis hehehe

rizputra7 said...

DaHLia : ok ler..template sis dahlia memang kemas..

rizputra7 said...

belalang hijau : menarik bro...jom ler join belalang..

rizputra7 said...

jane : larang sebab apa jane?..kurang paham ler..riz tgk blog jane ok jer...

Syahrul Iman said...

wow..macam menarik..hehe

Mia Liana said...

memang mcm susah pun.. ni mia tgh nak buat.. dah lah xreti sgt pasal kerajaan...tgh2 mlm2 buta ni...baru download borang... terpinga2 nak karang apa...

DaHLia said...

oke..sis dah buat entry dan anta emel penyertaan :)

Chaon Cornerz said...

uish.. macam tak sempat je..

huda said...

esok sempat lagi kan submit borang?kat opis xleh buka la pula 4 shared. huhuhu

huda said...

huda = http://hudamcgyver.blogspot.com hehe

rizputra7 said...

Chaon Cornerz : sempat lagi bro...join ler yer

rizputra7 said...

huda : rasanya huda dah hantar kan...thanks..

Aus MeLankoLik said...

ok , dah hantar kat email ! hahaha .

rizputra7 said...

Aus MeLankoLik : oh...ok thanks