Followers

11 May 2010

Update 2 - Creative Youth Blog (50 Blog)


Nak masuk dalam senarai 50 Blog Creative Youth tapi tak ada idea..hurm...senang jer...korang boleh buat entry mengenai (pilih jer salah satu yang korang suka)
  • Persatuan ITYM
  • Hari Belia Negara pada 14-16 May 2010.
  • Harapan anda untuk kerajaan kepada golongan Blogger Belia
lepas tue korang olah mengikut kreativiti masing2..

Kat Bawah nie antara2 member2 (blogger ) yang dah submit entry...Cuba korang tengok...mana ler tahu idea korang datang nanti hehehe

Mr. A (Japan) :Emergency Announcement....Hari Belia Negara 2010

Touya Karuma : Hari Belia Negara pada 14-16 May 2010

Akuvision : ITYM wadah penjana golongan Belia Malaysia

Huda : Hari Belia Negara 2010 - Belia Kreatif dan Inovatif Pemacu Ekonomi Negra

Aidi safuan : Malaysia umumkan cuti pada Hari Belia Negara

Sis Dahlia : Blogger adalah Belia kreatif, bakal Pemacu Ekonomi Negara

Mia Liana : National Youth Day 14-16 May 2010

Long Hafiz (London mali maa..) : Orang London minat dan jeles dengan Hari Belia 2010 dan ITYM


ha...apa lagi jom ler join....senang jer....

Download Borang : link 1(4shared) , Link 2 (hotfile)

P/s : member aku cakap... " Trafik Up ! Bila tulis entry pasal Hari Belia......Perthhh"

12 comments:

DaHLia said...

Riz, akak nk copy mender alah ni untuk di war2kan di blog boleh ke ni?

KOnpom kan esok last??
Sebab ramai dh buat entry tapi tak masuk dalam list ni

rizputra7 said...

dahlia : sis...yup esok last...yg senarai list nie hanya untuk rujukan jer....riz tak masukkan semua senarai blog yg tak masuk...kalu sis nak copy..ambik ler...

DaHLia said...

blog yg x masuk?? means xbuat entry laa ek?? just anta borang pnyertaan?

rizputra7 said...

Dahlia : ada yang submit borang ahli jer...tapi setakat nie dah ada 100 blog yang dah join termasuk ler blog sis dahlia...oh..thanks sis sebab tolong promo pasal nie kat semua member blogger..

DaHLia said...

oh kiranya memang dah ramai laaa yg join 50 Creative Youth Blog ni??
sis dah buat senarai kat blog :)

chaie safri said...

sempat ke lagi nak join neh.. haha

rizputra7 said...

DaHLia : yup...oh thanks...

rizputra7 said...

chaie safri : sempat...join ler...tengok member2 bloger yg dah buat tue...simple jer tapi menarik...

zulkbo said...

salam bro..
moga berjaya
tak ramai yang masuk nampaknya
ada peluang tu..

rizputra7 said...

zulkbo : wsalam bro zulkbo..aku cuma jadi urussetia ITYM jer..niat kami cuma nak satukan semua blogger...apa2 pon bro..thanks sebab bagi sokongan...

ParkAir said...

aku x join kot, buat masa ni..

rizputra7 said...

ParkAir : oh..tak apa bro..thanks..