Followers

24 May 2010

Inilah cinta...


Sinopsis

Inilah cinta mengisahkan riz lakonan rizputra7 yang sukar meluahkan perasaan cinta terhadap seorang gadis bernama Acha lakonan Cik TTT....berjayakah Riz meluahkan perasaan cinta beliau terhadap Acha...sama2 ler kita saksikan lakonan mantap pelakon2 Terkenal dalam drama Inilah cinta..hehehe..Peace...


Pelakon : Blogger Rizputra, Blogger Cik TTT (haha TTT jadi mangsa aku kali nie....)
Pelakon Tambahan : Blogger Yus sebagai tukang kebun...


* sila klik picture untuk melihat lebih jelas dan terang...harap maklum...


Bersambung...............

37 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

wakakaka~~~
cesss... aku tukang kebun jer...
bila sambungan nih???

akuvision said...

suka video klip akim, ada part two tak ni encik riz?

Miro Armyrule said...

ahaks...sempoi dowh...cik TTT jugak jadi heroin citer nih...wakakaka

NiNa' said...

cian yus... jadi tukang kebun je... hihi

Qaseh said...

hahahhaha.....cepat sambong!!!!!!!!

Faarihin said...

hahaha.. macam-macam idea ada ye...

belalang hijau said...

len kali amik belalang belakon jugak ye...
sbg watak lompat2 pun x pe...
huhuhhu

Syafiq Kadiran said...

haha...kreatif betol...cepat sambong!!!

ayaa alyy said...

nak sambungannnnn ! :)

nabilah_2908 said...

hahaha..baru nk megayat..dh kena jirus dgn air...

ok..cepat la sambung.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MY MOM AND POLYP

TTT said...

hehehe hai riz!
im waiting syg :)
ekekekek

yusenze kacau je seboklah XD

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni riz ke dalam gmbr ni?

hans said...

bukan tu hakim ker?
hahahaa

Anne Boleyn said...

hakhak..sweeeet betol! :)waaaa...ada hati dengan TTT yerrr :p

DaHLia said...

daku xleh dengar lagu ni men kat radio...suka bangat...rasa mcm berada di atas awan ke-9 jer...

azie said...

mmg menarik kau tertarik hahah mmg debom cita ni lawak2

s h e e said...

erk...silap komen plak...adeila...komen utk n3 ni kt atas plak...sowi riz...

dya adriza said...

Wahahahahahha.....

Tahniah la riz jd pelakon x bertuliah..
Dya akn tgu filem tu kuar smpai berjanggut :P

rizputra7 said...

YuSeNzE : hehe...mula2 memang kena jadi watak pembantu lama2 nanti baru boleh jadi hero hahaha..sambungan tgh malam nie kalu mengikut jadual

rizputra7 said...

akuvision : video clip nie memang best...ada2...tgh malam nie baru keluar sebab dah set jadual macam tue,,,

rizputra7 said...

Miro Armyrule : haha..mangsa aku pada kali nie..ko punya skrip ada dalam proses...cerita drift...

rizputra7 said...

NiNa' :hehe..ko pon ado dalam drama nie..cuma tak muncul lagi hahaha

rizputra7 said...

Qaseh : ok sis qaaseh...on the way

rizputra7 said...

Faarihin : hehehe...idea merapu jer

rizputra7 said...

belalang hijau : oh...bro pon nak berlakon juga ker...ok2..nanti tgk skrip bab mana yg boleh bro berlakon

rizputra7 said...

Syafiq Kadiran : thanks..ok2...

rizputra7 said...

ayaa alyy : ok..

rizputra7 said...

nabilah_2908 : hehe.nasib malang hari tue...ok tengok sambungan yer..

rizputra7 said...

TTT : TTT cakap sayang kat riz...alahai nak pengsan nie hehehe

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin :bukan..itu akim ler..

rizputra7 said...

hans :yup..akim ler tue

rizputra7 said...

Anne Boleyn : tak ada ler...itu cuma karya merapu jer.....

rizputra7 said...

DaHLia : oh..hehehe...berangan ker sis sampai boleh ke awan ke9

rizputra7 said...

azie :hehe thanks

rizputra7 said...

s h e e :oh tak apa...nanti riz tengok...

rizputra7 said...

dya adriza :hahaha...akan menjadi kenyataan suatu hari nanti..percaya ler....

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..ok.