Followers

23 May 2010

Tag 2 JUTA


1. The Person who tagged me
  • Zither...thanks bagi 2 juta nie hehehehe

2. Tag kawan kawan..
3. Lepas tag, war-warkan pada kawan
  • ok...

4. Apa angan angan saya kalau dapat 2 JUTA. Hmm.

  • Aku nak beli kereta Impreza WRX STI...


  • Aku nak beli motor Aprilia RSV 1000 R superbike


  • Aku nak buat Rumah Banglow (design dah ada nie...hehehe)


  • Aku nak buat Bangunan Riz (Office N Shopping Mall )


  • Yang lebih2...Aku kasi mak ayah aku pergi haji ngan sedekah kat anak2 yatim...

5. Apa kita patut buat untuk dapat duit sebanyak ni?

  • Guna dengan bijak dan sentiasa membelanja ke arah kebaikan....

20 comments:

kitatauke said...

kalaulah dpt betol...:)

akuvision said...

usaha tangga kejayaan, pasti boleh dapat dua juta

dya adriza said...

Wah!! Saya ditag rupanya..

Ehee~ 2 juta.. bg la byk lg :P

Thankz riz.. nanti dya buat ek..

asfz lily said...

chantek la banglow tu..hehehe :)


singgah la ke MEANDONLYME plak pasni,
kisah cik asfz

belalang hijau said...

nampak mcm ade name belalang kat fren yg dpt 2 juta tue?
belalang mane tue?
hee...

zulkbo said...

salam ritz..
phewww..kayo den
RM2juta..nak abiskan
sekejap jer..he he

YuSeNzE - KniGhT said...

wakakaka... ok222..
nnt senang aku buat...

~AkukahMilikmu~ said...

tq 4 da tag..nanti i buat k..

Qaseh said...

akk dapat erk...kek kalau leh kuar dari laptop ni best le jugak....lariksssssssssss




tapi akk totap terimo x kiro le real ke idak...sbb duit kan...org dah bagi...tq.

rizputra7 said...

kitatauke : boleh jer bro...kalu berusaha mesti dapat 2juta...

rizputra7 said...

akuvision ; betul2....walaupon memakan masa nak dapatkan 2juta yg berusaha...

rizputra7 said...

dya adriza : ok..

rizputra7 said...

asfz lily :hehe..next projek tue

rizputra7 said...

belalang hijau : belalang baju hijau ler bro..hahaha..bro ler sapa lagi..

rizputra7 said...

zulkbo : wasalam..itu ler..aku dah abis belanja dalam sehari jer hehehe

rizputra7 said...

YuSeNzE : ok2...

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ :ok

rizputra7 said...

Qaseh : hehehe..ambik ler...orang kasi kat saya..saya kasi orang pulak...

amirah said...

tq,,t aku wat..weehuu

s h e e said...

nanti sy buat k...yg diea bg pon x buat lg ni ouh...