Followers

06 May 2010

Alam Misteri blogwalking DEEPFACE

* sila klik picture untuk melihat lebih jelas dan terang...harap maklum...


Masa : 2340
Lokasi : Kubu rahsia DEEPFACE

korang nampak tak apa yang tengah berlaku dekat blog aku nie.....Statistik Nuffnang telah merekod perkara luar biasa pada hari nie (5/5/10)...tiba2 jer statistik pada pukul 0800Pm mencatatkan Jumlah unik "zero" tetapi jumlah dekat paparan ada "8"...apa yang berlaku nie...betul ker alam misteri telah terjah ke blog DEEPFACE...hurm....ada masalah teknikal kot?.....apa2 pon jangan biarkan diri anda diselubungi misteri....

P/s : aku tak ada edit pon picture tue....

22 comments:

zoncapriku said...

Ke ko dah masuk alam diorg ni...hahahahaha

mie said...

rasanya nuff jem kot pagi td...
gue pun sama...
hehheee

Ery Farieha said...

woh
scary
ngahaha

serol said...

haha. misteri betull.

KaiZeN SHiNoBi said...

hohoho

tuh maksudnye xde orang unique masuk, ahaks..

yang dah masuk tuh x kire r... ahaks..

Syafiq Kadiran said...

jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri...

Nur Hawa Mohd Zin said...

believe it or not???

amirah said...

boleh percaya kah statistik tu

s h e e said...

hurm...x paham...huhuh...

Jieda said...

memang ada masalah teknikal tu.saya pun kena camtu juga dan dah tanya ke nuffnang.

rizputra7 said...

zoncapriku : haha ye kot..aku pon kurang pasti

rizputra7 said...

mie : oh..jem ker?

rizputra7 said...

Ery Farieha : takut kan...eee~~~

rizputra7 said...

serol : misteri nie..first time jadi macam nie

rizputra7 said...

KaiZeN SHiNoBi : bro..sepatutnya bacaan dia macam nie...jumlah unik tue jumlah pelawat yang datang ke blog kita...jumlah paparan pulak jumlah yang pelawat dok baca entry kita...tapi malam tadi yang unik boleh "zero" pulak...

rizputra7 said...

Syafiq Kadiran : misteri............

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin : What do u think?

rizputra7 said...

amirah : entah ler...macam rosak jer..

rizputra7 said...

s h e e : tak paham ker?...hehehe..

rizputra7 said...

Jieda : ye ker..tak apa ler...kalu jadi gak malan nie...baru info kat nuff

Mijie said...

cm nie...klu nk dpt kan bilangan yg unik..kne org lain yg dtg blog kita..klu asyik org yg sme mmg dye akn msuk kt paparan..pndpt aku je..klu nk lbh mklumat..tnya nuff yer.:)

rizputra7 said...

Mijie : ok