Followers

18 May 2010

aku diwasiatkan seekor lembu?...

Dah lama riz perhatikan lembu2 nie...lembu nie kira femes giler....hampir semua blog ada muka dia hahahaha....Wasiat nie aku terima daripada Bro Hanz...


1. Thank and link the person that gave you the cow.

Thanks Bro....Boleh ler aku guna masa kenduri kahwin aku nanti muahaha.....

2. Bagi balik wasiat nih kat 7 bloggers yang paling aktif atau paling tak aktif.

P/s :kalu korang dah buat sila abaikan yer...dan secara auto korang dah bertambah lembu muahahaha


3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat dari orang kaya Sepening Lalat.

ehem, wahai orang kampung(bloggers) sekalian... Orang kaya Sepening Lalat telah memberikan wasiat ini kepada anda yang telah ditag seperti nama di atas. So, silalah baca then, up to you nak jawab ke tidak.

4. Cerita 3 perkara apa yang selalu anda buat sambil tengok tv.

  • Baring2..
  • selalu tukar2 siaran Tv...(ada jer iklan...aku tukar siaran hahaha)
  • makan2..

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.

  • Siput sedut..
  • sup kepala lembu
  • sup kaki

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook?

186 member


7.Feveret soalan nih, camner korang jumpa spouse korang or pakwe or makwe, kat mana?
aku tak ada makwe lagi..so macam mana tue.....muahhahaha

13 comments:

belalang hijau said...

nmpk mcm ade nama belalang kat wasiat tue?
bertambah sekor lagi la belaan belalang nih...
kuikuikui...

ieQa sWetLuv said...

ele ye jek x de makwe.. ooppss bukan makwe bini..da married kan ekekeeke

YuSeNzE - KniGhT said...

adeh... aku da buat weh... hahha
ni ha --> http://naluri-ini.blogspot.com/2010/05/pendek-jer-ahak3.html

zac zirwan said...

nak jugak lembu tuh!!

Fina Fento said...

saya pun kena tag jugak. tp tak buat2 lagi..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..dapat lagi ye..wat korban nanti ok..

rizputra7 said...

belalang hijau :hehehe..ambik jer belalang..

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv : saya solo ok....

rizputra7 said...

YuSeNzE : tak apa..ko sekarang dah ada 2 ekor lembu hahahaha

rizputra7 said...

zac zirwan : ohh..ko nak ker....ambik ler ...

rizputra7 said...

Fina Fento : nie tag dah 1minggu

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin :buat satay hahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

isi wat satay...tulang wat gear box!!! pergh..mantap riz