Followers

26 April 2010

Umur bape?

Pertanyaan daripada Zikery Hassan

Q : gambar masa kau kecik tu, time umur bape?



A : Kat belakang picture ada Tarikh Jun 1985....aku lahir tahun 1983...Jom kita sama2 mengira yer.....

1985 (tahun picture nie) - 1983 (tahun aku lahir) = 2 tahun

hehehe

Ask me anything

19 comments:

Mr Kamikaze said...

haha...comelnya siap ada keris di pinggang lg yer...

Frodo Baggins said...

hahahhaha cam laksamana hang tuah pown ada ... keh3x

zikeryhassan said...

okey2. terima kasih atas jawapan tersebut

Faarihin said...

alahai.. comey tul dak kecik ni.. puji dak kecik ni bukan tuan blog yang skang ni.. hahaha.. baru perasan ada keris tu kat pinggang dia.. dasatlah..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

2 tahun dah pandai bergaya depan kamera...comel jer :)

s h e e said...

hehe.comella...pinjam keris boleyh?

rizputra7 said...

Mr Kamikaze : oh..aku comel...tak sangka aku hehehe thanks bro

rizputra7 said...

Frodo Baggins : alamak hang tuah..lagi ler...hehehe thanks bro

rizputra7 said...

zikeryhassan : thanks bro...sebab sudi singgah sini dan tanya soalan kat aku

rizputra7 said...

Faarihin: ala...sama ler..ko puji budak tue aku pon terasa ler..bukan orang lain pon hehehe...

rizputra7 said...

[s][u][e][h][a][n][n]: itu dulu...sekrang nie bila nampak camera terus lari..hehe

rizputra7 said...

s h e e :thanks...nak pinjam ker..nak buat apa?...hohoho

ieQa sWetLuv said...

tua gak riz ni upenyer kih3

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv : memang pon...

aideeb said...

aishh bahaya bagi kanak2 pegang keris nih....ori ke tak keris tu?

rizputra7 said...

aideeb : hehe tak apa...dibawah jagaan ibubapa dibenarkan....ori ler...sampai sekarang masih ada..

Qaseh said...

ermm alahaii tomeiinyerrr

rizputra7 said...

kak qaseh : dulu memang tomei sekarang tidak lagi hehehe

Qaseh said...

memang pwn..hahah larikssssssssssssss