Followers

27 April 2010

I'm Not Single Versi DEEPFACE







Sejak akhir2 nie..aku tgk ramai yang gilerkan cerita drama bersiri adamaya nie...tak kira ler lelaki atau perempuan semua dok bercerita pasal drama nie..ada yang dok berangan sampai ler nama kat FB pon diaorang tukar menjadi Adam ataupon Maya..pelik2 jer korang nie hahaha...

Oleh itu terima ler hasil karya aku yang diaptasikan dari Filem
I'm Not Single

Sinopsis

Im Not Single (Versi DEEPFACE) mengisahkan pasangan lisa dan Riz yang dipaksa berkahwin pada usia muda kerana perancangan ibu bapa masing-masing yang bersahabat baik sejak kecil. Walaupun saling membenci dan langsung tidak mempunyai rasa cinta, Riz dan Lisa tiada alasan untuk membantah...

Lisa sendiri mempunyai teman lelaki iaitu Hans. ...Hans dan Lisa memang saling cinta mencintai dan telah merancang untuk berkahwin. Hans seperti tidak dapat menerima kenyataan Lisa sudah berkahwin mencari jalan untuk mendapatkan Lisa semula.

Percutian bulan madu di rumah pusaka keluarga Riz bukanlah satu rancangan yang bijak. Pelbagai peristiwa lucu yang mencuit hati berlaku sepanjang mereka tinggal bersama.

Pelakon : Blogger Rizputra, Blogger Hans, Lisa Surihani


* sila klik picture untuk melihat lebih jelas dan terang...harap maklum...







BERSAMBUNG.....

24 comments:

~AkukahMilikmu~ said...

wow..tak sangka riz tu ada iras farid kamil..hehe.hensem.. i hate hans a.k.a dani

Armyrule said...

tolong la ko masukkan watak aku sekali..wakakaka

NiNa' said...

hahahhahaha..... mantap2

mr grafica said...

alloo kembar.. hehehe.. hebat la ko skrg..

SheY PuLL said...

cite ni buat sendiri kew?

lizz said...

aku pun nak masuk skali dlm versi ni wei.hahahaha

Mr.A said...

wo..my bro jadi pelakon utama..haha

ieQa sWetLuv said...

kuat berangan upenyer riz ni kih3

Mis Erika said...

waaaa..mau tgk crita ni tp xsuka berebut tv ngan snior..huu :)

entri terbaru saya~~

http://miraerika.blogspot.com/2010/04/trauma-mau-tidurbolehka-x-pyh.html

s h e e said...

riz...suke jugak ke adamaya...hehe. :)

cik bunbun said...

hahaha!
cantek je riz.
suka suka.
eh bukan riz cantik.
story ni yg cantik. hakhak:D

hans said...

hahahahaa
aku xsangka aku Awal
ekekekekeke

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ : ada ler sikit iras2...hoho..

rizputra7 said...

Armyrule : watak dalam drama nie dah cukup...nanti aku kasi ko watak drama lain..ok bro

rizputra7 said...

NiNa' : oh nina...thanks

rizputra7 said...

mr grafica :kembar?...oh...ko rupanya?..hehehe...aku biasa2 jer bro

rizputra7 said...

SheY PuLL : tak...Gambar tue semua dari filem Im Not Single....

rizputra7 said...

lizz : la..ko pon nak juga ker?...versi nie dah abis ler...next drama nanti kalu ko nak..aku masukkan nama ko...kalu ko nak ler...

rizputra7 said...

Mr.A : biasa ark...hehehe

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv :sikit2 jer...hahaha

rizputra7 said...

Mis Erika : download jer...tak payah nak rebut2..

rizputra7 said...

s h e e : suka juga ler..tapi tak jarang tengok..

rizputra7 said...

cik bunbun : oh...thanks...ala...tahu ler..tadi nak puji tuan dia..betul tak?

rizputra7 said...

hans : ko kan minat si lisa nie...sebab tue aku buat story nie hahaha