Followers

21 December 2009

Teka ler.....


KENAPA PENYELAM KALAU NAK MENYELAM DIA TERJUN KOT BELAKANG,KENAPA TAK TERJUN KOT DEPAN? :roll:

Jawab kawan2.

20 comments:

Qismina said...

untuk mengimbangi tekanan udara pada otak.. kalu tak boleh terjadi embolism pembuluh darah di otak yg kemudian ble sebabkab stroke atau pembuluh darah pecah... ahahaha.. aku merapu...

eyriqazz said...

Nanti tersembam muka dulu n susah nak bernafas..bahaya tu..

P/S :disablekan lah word verification,mudah org nak komen

http://eyriqazz.blogspot.com/

zella said...

saje2 je ngade2 nk terjun ikut blakang hehehhe

btol ke aku jwb ni??...errrr...

ocha said...

haha..suka ati dia la nk ikut depan ke..ikut blakang ke..hahaha

oReNd3ViL'89 said...

sebab ada style la..kah3

Aidi-Safuan said...

sebab kalo terjun ke depan,masok la balik dalam bot dier tuh.so kena la terjun ke belakang

AzuanBudakPandai said...

sebab laut kat belakang..kat depan dia bot lagi huhu

LORD ZARA 札拉 said...

kalau terjun ke depan tak bleh menyelam~

agaknya~

aku tak tau~

hehe~

hans said...

sebab kaki dia xleh lompat...
dia kan pakai yg sarung kaki untuk berenang tu

Fairosza said...

sebab tong gas tu kat belakang kot..try letak kat depan plak pasni..

imam said...

AKU PON RASE SEBAB TONG KAT BELAKANG TU..BERAT KOT

farra said...

ahhaha... soklan senang aje la.. kacang toi.. huhuuh.... try jawab ea... sebab peyelam trun ikut belakang koz...............................
..................................
.................................
buntutnya besar.. tue pasal turun ikut... belakang...ahhahah...
tak dew... guraw ajew..
sbb,.. lain turun ikut depan ... berat la penyelam tue nak cover gas tue..... nati kene hempap plak.. da jadi kisah masuk muka depan akhbar...
uhhuhuuu..... CIAN2... ihhihi

anaklaut said...

saya rasa jawapan Qismina betul..

rizputra7 said...

Qismina : fuhh..siap dengan fakta sekali..caya ler....alasan awak memang logik dari segi fakta...

eyriqazz : ok..sudah disablekan word verification tue..thanks ye sebab beritahu...jawapan anda kurang tepat..

zella : err..jawapan anda pon kurang tepat..tak ada makna nye dia nak ngade2..hehehe

rizputra7 said...

ocha :haha..mana boleh ikut sesuka hati dia..jawapan kurang salah...

oReNd3ViL'89 :nak menyelam pon kena ada style ker????...

Aidi-Safuan : jawapan anda tepat sekali..ko memang terel...

rizputra7 said...

AzuanBudakPandai :jawapan ko memang tepat..haha terel2..

LORD ZARA 札拉 : jawapan anda pon tepat gak..tahniah...

hans : jawapan anda kurang tepat...tet...

Fairosza :haha..salah tue...

rizputra7 said...

imam : haha salah2...apa ler orang laut pon tak tahu ker??

farra : haha buntot besar yer...salah ler farah...

anaklaut : salah ler Bro AL...dari segi fakta memang ler..

rizputra7 said...

sebab apa penyelam terjun kot belakang bukan kot depan?nak tahu?

jawapan ialah :
sebab belakang dia laut,dah tentula dia terjun kot belakang.
kalu kot depan masuk dalam bot balik laaa...hahaha

kawan2 yg betul teka ialah :Aidi-Safuan ,AzuanBudakPandai ,LORD ZARA tahniah kepada mereka...korang memang pandai...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

aisey men.. terkena beb..

rizputra7 said...

zikr : terkena ker bro...hehehe