Followers

28 June 2010

Tandas

Hebat betul tandas nie siap ada aircon dengan piring macam astro mesti ada tv LCD kat dalam tue....hahaha

46 comments:

marina anakcikbob said...

ahahahaha...musti berak batu..
tu ie pasang ekon n astro..ahahaha...

Affan Ruslan said...

nak lepak lama sikit agaknya

zulkbo said...

salam..
amboi
hebat..
siap ada tv
satelit lagi
he he

balqis said...

apela nak dibuat dlm tu :P

Amirah bte. Norjali said...

lawak tol.. dok lama2 dalam tu..

hudhud said...

hahaha tak boleh blah !!

farysa said...

kalah toilet dekat umah mr trump
hehe

M a W a D D a H said...

hahahaha..cnfirm tdo...makan...guling2 pun dalam tu jugak..xmo kuar2 sebab de astro...macam2 ade...hehehehe

belalang hijau said...

jelesnya org itu ada toilet mcm tuh...

nak buat jugak lah...

huhuhu

nas said...

kui2..
tandas cm2..
besnyer..
cm zaman dulu2 lak..

touya said...

nak wat tandas macam tu gak lah

nur hidayah isa said...

sembelit tu..tu yg lame leh lepak2..hahaha

hanaKir@ said...

ko ni..innocent btol..kn ke sambung dgn rumah 2

nabilah_2908 said...

fuyooo..dlm tandas siap ada air cond.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU

Anne Boleyn said...

hahah siyes lawak . adeyh macam2 btollah. :p

p/s : jom baca kisah mentor and kisah kawan Anne Boleyn dituduh merogol.. huhu

s h e e said...

wallaweyh...ni umah sewa sy pon x setaraf ngan toilet ni...hukhuk...dasatnyew org skrng...toilet pon letak aircond n pasang astro...ekeke...

Aidi-Safuan said...

pergh. feeling beb!

~Cik Sara~ said...

sempoi ooo

Anne Boleyn said...

hye hye...bila nak update entry baru ni and letak gambar2 yang sengal. hehe



p/s : hye..esok hana akan autopublish 4 entry pada pukul 10 pagi, 2.30 ptg, 5.30 petang and 8.30 malam. Ada entry penghargaan sebab anda join contest tu.

Turn anda pukul 8.30 malam tu. Penting tau untuk anda baca!! Ingat tu!!! :) Kalau anda nak stay tuned and baca semua entry pon tak pe :p

ieQa sWetLuv said...

mak oii loaded punye jamban wakaka

amirah said...

nmpk sgt nak berak lama..hahaha

fndrocka said...

itu kalau masuk..dia kena turun ke tingkat bawah...dh sampai bawah baru lu tahu berapa besar dlam tu..kira underground lah.

Perhitungan Si Kacak dan Wanita Gorjes

ayaa alyy said...

nie tndas and ruma kot. semua ader. haha

rizputra7 said...

marina anakcikbob : macam tahu2 jer...kenal ker?hehehe

rizputra7 said...

Affan Ruslan : tue ler..aku rasa macam tue gak

rizputra7 said...

zulkbo : hehe bro tak nak buat macam nie ker?

rizputra7 said...

balqis : tempat lepak2 ler....

rizputra7 said...

Amirah bte. Norjali : jom..kita lepak sama2 kat dalam tue...hehe

rizputra7 said...

hudhud : jom la..kita lepak sama2 kat situ...

rizputra7 said...

farysa : dia ada kenan mengena ngan encik trump nie hehehe

rizputra7 said...

M a W a D D a H : hehehe betul2

rizputra7 said...

belalang hijau :buat bro..jgn tak buat hehehe

rizputra7 said...

nas : antik nie bro nas...

rizputra7 said...

touya : ko buat ler nanti aku datang lepak kat sana

rizputra7 said...

nur hidayah isa : hahaha mana tahu nie...

rizputra7 said...

hanaKir@ : haha..apa pulak..betul apa..

rizputra7 said...

nabilah_2908 : baru nyaman.kalu panas jer duk kat dalam tue hahaha

rizputra7 said...

Anne Boleyn : nie betul2 la..bukan cubaan lagi nie hehehe

rizputra7 said...

s h e e : toilet first class nie hehehe

rizputra7 said...

Aidi-Safuan : feel kan bro bila duk kat dlam tue hehe

rizputra7 said...

~Cik Sara~ :yup memang sempoi

rizputra7 said...

Anne Boleyn : ohh..ko suka picture macam nie yer..ok2 nanti aku upload banyak2 hahaha

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv : biasa ler hidup kat kl memang macam nie...luar jer buruk tapi belah dalam macam kondo

rizputra7 said...

amirah :hehehe betul2

rizputra7 said...

fndrocka : betul2...macam cerita lama tue..ala lupa pulak...mat sentul pelakon rasanya mat spy kot...

rizputra7 said...

ayaa alyy :nampak jer kecik macam tue tapi kat dalam tue besar tau