Followers

24 June 2010

Ada apa dengan AXE

Pernah tengok benda alah nie?..nie ler semburan "DEODORANT" yang bakal terhangat dipasaran malaysia tak lama lagi yang konon-kononnya bila si jejaka pakai benda alah nie akan menarik perhatian si wanita (pergh...dah macam minyak pengasih jer hehehe..)

Setakat nie kalau tak silap aku..baru ada 2 iklan produk AXE yang diluluskan untuk tontonan umum rakyat malaysia..jom kita layan iklan dulu....

Iklan Produk AXE (Malaysia)






Iklan Produk AXE
(Jepun)



Iklan Produk AXE (Usa)





Amacam menarik tak?....

Bersambung......

23 comments:

Mr Silent said...

awesome.. so creative la... hehe

Dhada Yahaya said...

Haha msti awk pun nk pakai an :P

zulkbo said...

salam..
nampak menarik
boleh lah cuba
nanti..

ieQa sWetLuv said...

ada rasa nak pakai ini gak ke riz?? ngeh3 ;p

fatinmasturahMJ said...

mcm pnah dgr iklan AXE ni..tpi ktne??yek..

nas said...

perluker???ngehehe..ak pakai rexona jerk..gege

amirah said...

iklan tu betul2 menarik..hehe

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Iklan produk Axe Usa..
itu aq suke..hahahah

Sedap ke bau dia..
x tau la..
tapi bagi aku,Nivea cool kick juga terbaik..

zairie said...

wah... ni yang wat nak pakai nie.. nmpk cam menarik.. hehe

latest post :

buang virus guna run

fatinmasturahMJ said...

oh..tidak..hrp adik ku yg laki tdk mbelinya..ckpla..die..pki..adidas..heheh

hanaKir@ said...

aku penah nmpk iklan ni..tah pape je..aane leh msuk lib pkai mcm ni..

rizputra7 said...

Mr Silent

rizputra7 said...

Mr Silent : yup..kreatif 18sx hehehe

rizputra7 said...

Dhada Yahaya : belum pakai lagi..ingat nak cuba gak hehehe

rizputra7 said...

zulkbo :wsalam...silakan bro..mana tahu menjadi nanti hehehe

rizputra7 said...

ieQa sWetLuv : ada kot...nak test lalu depan ieqa hehehe

rizputra7 said...

fatinmasturahMJ :tengok kat tv ler tue

rizputra7 said...

nas :entah...tak nak try ker bro..nanti aweks tergoda dengan ko hehehe

rizputra7 said...

amirah :menarik ker amirah hehehe...

rizputra7 said...

PEJUANG KESENIAN EXTREME : entah bro...diaorang cakap AXE nie kuat betul bau dia...

rizputra7 said...

zairie :pakai jangan tak pakai hehehe

rizputra7 said...

fatinmasturahMJ : adidas ok ker..ala kasi ler dia beli..dia teringin tue

rizputra7 said...

hanaKir@ :boleh apa pakai macam tue kat lab kolej hehehe