Followers

01 May 2010

TOH TUAN TANAH...



Masa : 1500
Lokasi : Kubu Rahsia
Model : Ejen Rahsia

Picture kat atas tue dihasilkan khas untuk contest Cik TTT....Ejen Rahsia melakonkan 3 watak...

Abe : Ejen rahsia melakonkan watak sebagai Abe dengan topeng cap Vandetta buatan malaysia....hehehe...

TTT : Ejen Rahsia melakonkan watak sebagai Cik Toh Tuan Tanah dengan mengayakan kain tudung yang dipinjam makcik sebelah rumah.....oh tidak....Ejen rahsia cuba membuat aksi ala2 comel tetapi tak menjadi....geli geleman aku bila tengok aksi mulut muncung tue...muahahaa...

Rizputra7 : Ejen Rahsia melakonkan watak Bos Agensi DEEPFACE iaitu riz....dengan aksi ala2 yang tak berapa nak hip hop....

kalu korang berminat nak join contest nie dan nak tahu lebih lanjut..korang boleh pergi ke blog TOH TUAN TANAH

22 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...funny nye

NiNa' said...

wahhhh gud luck222
dpt blackberry nnti
share la ye

Qaseh said...

woo muncung seksi tuh...wakakakka...

bdk_SkemA said...

wakaka sporting ah ko...ak nk join pown xde idea gi nih...

DaHLia said...

hahaha...nice tu dengan baju melayu biru...ni mesti lepas balik semayang jumaat semalam kan?? bek ngaku...hehe

mindbreaking said...

kesengalan tu ada, ahahah..

Armyrule said...

eh dah start dah ke contest ni?

TTT said...

Hai riz~
Baru balik solat ek..hehe

TTT dah letak gambar riz kat page peserta tu..

ermm patutnya titik kecik tu kene tulis [dot] taw..
yang lain semua OK! yeay~

Tapi tak apa TTT terima gambar riz..
kalau nak tukar anytime bgtau TTT k..
tq dear~

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin : ejen cakap malu ler dia....hehehe

rizputra7 said...

NiNa' : oh...ok2..aku kena share ngan ejen rahsia nie...

rizputra7 said...

Qaseh : hehehe

rizputra7 said...

bdk_SkemA : ejen rahsia yg sempoi..hehehe

rizputra7 said...

DaHLia : ye hehehe...

rizputra7 said...

mindbreaking :ejen rahsia memang sengal..

rizputra7 said...

Armyrule : dah kot...aku tgk ada orang buat...aku pon buat ler...sedang elok ada ejen rahsia aku hehehe

rizputra7 said...

TTT : alamak...ye ker...tak perasan ler TTT...macam mana yer..hehehe...nasib baik TTT luluskan..kalu tak mana ler nak cari ejen rahsia tue time2 sekrang nie...hehehe

TTT said...

hehe xpe riz..
susah nak ejen tu skrg.. ekekekk

kalau nak tukar bgtau TTT k..
good luck!

Propito.com said...

wah... best la gambar...

rizputra7 said...

TTT : ok TTT

rizputra7 said...

Propito.com : biasa2 jer...

Dara lapok said...

watak TTT tu mungkin kene letak lipstic lor..
hehe..

baru cun cam kak TTT...

hehe.. (^^)v

Fina Fento said...

huhu..nak join jugak..tp takde idea lagi :P