Followers

17 May 2010

Tag Happy (^_~)

Entry kali ini telah di tag oleh Cik Aishah (Shee)....Thanks aishah n sorry lambat membalas surat cinta awak nie muahaha.....

1~ Adakah anda happy skang ??
erk..happy tue ada dalam 80% jer...huhuhu

2~ Kenapa anda happy??
sebab dah sihat..hukhuk..


3~ Apa yang membuatkan anda happy??
macam sama jer soalan nom2 nie muahahaha

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
Pernah..

5~ Nyatakan warna yang anda suker??
  • Hitam
  • Biru
  • Putih

6~ Berikan kepada 5 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)


7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

TK : Member blogger yg cukup sporting dan suka menulis tak kira tempat dan masa
GT : Seorang yg cukup cemerlang, gemilang dan terbilang..yg pasti dia suka mengira..
CM : Bakal menjadi cikgu...aku rasa ramai ler nanti bakal2 student akan mengorat beliau..
Hawa : Orang melaka yang cukup mesra dan rajin komen blog sewel aku nie...
Belalang : Bro belalang yang rock....


8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
Aku bersyukur apa yang aku ada sekarang nie...

8 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

waa..kene wat tugasan ek...heheh

pipiMuncet said...

bersyukur bukti kita puas dgn apa yg ada
hehe
:)

hanaKir@ said...

xde pn..sob2

s h e e said...

thanx riz buat tag...hehe...btol3...bersyukur dengan ape yg ade...

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin : buat ler kalu free...ok..

rizputra7 said...

pipiMuncet : Yup..betul tue pipi

rizputra7 said...

hanaKir@ : apa yg tak ada hana?...nak tag juga ker?...

rizputra7 said...

s h e e : sama2..