Followers

23 May 2010

Pac Man sambut ulang tahun 30

korang perasan tak kat wall google hari nie (Pacman menyabut ulang tahun ke 30)....aku baru jer perasan 0800pm tadi..rupa-rupanya boleh main hahaha...cara nak main senang jer...korang klik jer Insert coin lepas tue key control anak panah atasbawahkirikanan kat keyboard...best pulak layan game klasik nie...hehehe...apa lagi....jom ler layan sama2.....



12 comments:

~AkukahMilikmu~ said...

sara pun perasan ari ni..siap main jap masa nk google tdi..leka jap main pacman ni..dh lama tk main..

Syafiq Kadiran said...

xpernah lepas stage 5 men pacman ni..adeh~~~

Frodo Baggins said...

hahahhaha pacman pacman. dah lama x main! cisss! keh3x/ 30 tahun. phewww. tua dri kita semua ... keh3. hidoppp pacman!


>>___<<

Aidi-Safuan said...

1 level jer ade. xbesh. :P

YuSeNzE - KniGhT said...

wahaha... aku pasan game tu smlm lagi...
tapi xtau lak leh main... hahha

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ : hehe..nanti ketagih ler main pacman nie...

rizputra7 said...

Syafiq Kadiran : kira ok ler tue..aku stage 3 jer

rizputra7 said...

Frodo Baggins : hehe..hidup pacman

rizputra7 said...

Aidi-Safuan : hehe..mungkin untuk saja2 suka kot...tapi layan ler...

rizputra7 said...

YuSeNzE - KniGhT : aku mula2 pon macam tue...sekali aku klik masuk duit terus boleh jalan hahaha

zulkbo said...

salam ritz..
menarik ni
main free erkk?

rizputra7 said...

zulkbo : wsalam...yup free..tapi hari nie dah ada...sempat main 2hari jer hehehe