Followers

29 April 2010

Jom naik.

Moral of the storey...pastikan jgn bawa kuda naik kereta....kerana kuda x pandai buka pintu kereta.......

14 comments:

Miss Izah Mohamed said...

mak aih..
ape jadi lepas tu??
mesti kuda tu mati kn..a deh2

Armyrule said...

ni kete ford mustang ke ferari ni...ahahaha ada kuda real tu..dasyat gila eksiden ni

zures said...

adoyai...mesti sakit gila kuda tu kan...drebar tu kena ke tak ek...??? (ragam orang kita...terlalu prihatin sampai semua nak tau..)

Hazzy Ishak said...

satu dalam sejuta

░♥si lampu neon♥░ said...

potoshop ke weh?

Qaseh said...

kuda sapa lak terlepas nih.....
cam ni leh claim insurans x? hik!

rizputra7 said...

Miss Izah : dia meninggal ditempat kejadian..tak sempat nak bawa ke ER...heheeh

rizputra7 said...

Armyrule :haha..dasyat abis nie...

rizputra7 said...

zures : dreba pon parah lalu meninggal disebabkan dihantuk kepala kuda hehehe

rizputra7 said...

Hazzy Ishak : dalam makna tue..hehehe

rizputra7 said...

░♥si lampu neon♥░ : ops...ko nampak kesan ker?hehehe

rizputra7 said...

Qaseh : boleh kot..ye ye boleh...sebab member ari tue ada langgar lembu..dia boleh claim insuran

lizz said...

last month, kete abg aku terlanggar 3 ekor lembu. if kene kete aku, sah2 aku xjumpe diorang dah kat sini.huhuhu. sian lembu2 tuh.tuan die jahat biarkan lembu2 tu cr makan rumput kat tepi jln beso :(

rizputra7 said...

lizz : makanan free..tuan dia nak save budget hehhehe