Followers

10 February 2010

Selamat tinggal...


Selamat tinggal FarmVille,Mafia Wars,Fish Ville,Poker dan last sekali Cafe World...sekarang aku dah ada permainan baru (PET VILLE)..walaupon games yang aku main nie nampak macam budak tak cukup umur walaupon aku dah tua bangka...muahahaha..lantak ler korang nak kata apa kat aku..
Apa yang menarik?..

Korang boleh create binatang kesayangan mengikut citarasa masing2....(nak colour oren pon boleh)

korang boleh ubah suai kediaman...(tak reti ubahsuai?..korang kena cari Eric Leong)

Korang boleh beli Kenderaan...


SO...korang tunggu apa lagi?...jom ler kita layan sama2 PetVille nie...

p/s : jangan lupa add aku kat FB nanti...muahahaha

20 comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

ak main 1 game je kt fb.barn buddy. bertahan gak aku main start mei lepak!! wakaka

mancai said...

huhuhu dulu2 gila gak layan game2 ni... la ni kenalah jugak tinggal komitmen yang penting2 didahulukan... huhuhuhu

monica said...

hehehehehe..time sy cuti pjg duu..sy main petvillie juga..

DaHLia said...

aku memang dah lama pencen men game...hehe..dah bosan ahhh..game FB mmg xpernah sentuh

aideeb said...

aku xdak men game pe pon kat fb....nak men tp lambat loading..tu yg maleh...

NiNa' said...

jom jom...

tp nak msuk fb pun lmbt..

camne nak add.. xde pun..hihihi

♥akukahmilikmu®♥ said...

Riz..rajin tul main game..hehe..jgn lupa add sara kat fb erk..

now Riz i need ur help..

hans said...

hahahaha
pasal game rupanya

udacun said...

alalala comeinyeee Pet riz..hehehe

sowi lerr.. uda xjd nebOr riz.. sbb mls nak men game ni.takut addict..hehehe

tgk yg pet dlu pon.. da berbau busuk daaa... kih3.. xmandi n mcm2..

tp cumei2... tp nak maenn.. tp xnak maenn..adehh

^ ZuMaWaMBa ^ said...

add imma! ahaks! :D

rizputra7 said...

Fiffy Syafiqa :oh..games tue aku pernah main..syok ler juga

rizputra7 said...

mancai : hehe..aku setuju..

rizputra7 said...

monica : ohh yer..sekarang dah tak main lagi ker?/..

rizputra7 said...

DaHLia : main games nie bagus..boleh hilangkan tension..

rizputra7 said...

aideeb : ohh..ye ker...internet slow sangat ler tue...kasi up speed internet tue

rizputra7 said...

NiNa' : la...aku baru nak add ko..hehehehe

rizputra7 said...

♥akukahmilikmu®♥ : sara...bagi ler id ko...aku nak add nie..

rizputra7 said...

hans : haha..pasal games fb jer...nak hilangkan tension masa kat tempat kerja..

rizputra7 said...

udacun : mana satu nie uda...kejap nak..kejap tak nak..

rizputra7 said...

^ ZuMaWaMBa ^ : imma..aku dah add ko...