Followers

14 December 2009

TUAN MOTO YANG TERLAMPAU

CUBA KORANG BAYANGKAN, KALO DIE RIDE DARI PERLIS KE KL.... MCM MANA GAMAKNYE..

4 comments:

DaHLia said...

hahahhaa...konpom kejang giler urat2 badan dia...silap2 memang dia ni bentuk badan dn gaya dia mmg dah mcm tu...memang xleh blah tul

sayu=pilu said...

hahahahha mampus aku tergelak weh....tak dpt bayang kan dia jalan dgn keadaan mcm tuh.hahaahahahaahha skit perut aku

rizputra7 said...

DaHLia : itu ler..memang respek ler kat org tue...bukan senang nak control handel yg tinggi macam tue...

sayu=pilu : aku tahu ko bayangkan org tue jalan macam mana...mesti ko bayangkan dia nie jalan macam org utan kan..hoho...

mario said...

kalau hujan mesti sejuk tu kan.kah3