Followers

25 September 2009

Murid-murid Afghanistan jawab peperiksaan...

susah nak tiru kalu macam nie....

6 comments:

sayu=pilu said...

aku 1st..bes nya...hehehe betol tuh memang payah nak tiru cam ni tapi time aku study dulu tadak keberanian nak meniru la wei... takut kena cekup naya siot.. stakat tes tuh tiru kawan jea buku sory beb...

permohonan dah di terima cuma kekurangan sijil2 sokongan jea..heheheeh

rizputra7 said...

Sayu : aku dulu masa Study rilex jer tiru bulat2 kat dalam buku huhuhu...

{lumut} said...

cam sedih je tgk diorg jwb cmni...hmm

rizputra7 said...

Lumut : ko jangan ler sedih nanti aku sedih tau...diaorg sajer jer buat exam kat situ coz diaorg buat konsep open air..

ayayoo said...

poyo je riz...mcm ni la bgus...ni exam btol2 pon bole duk rapat2..;eh tiru...terok btol exam malaysia ni..

rizputra7 said...

aya : aku poyo ker???kau pun poyo juga...