Followers

02 May 2010

link exchange





aku nak link exchange dengan sape2 yang rasa nak tukar link dengan blog DEEPFACE..hehe..amacam?? berminat??

Syarat2...
1. kena letak link blog DEEPFACE kat blog korang....
2.senarai link yang macam picture kat bawah nie..tidak dibenarkan sama sekali... (senarai link yang dibenarkan seperti picture kat atas.....)




kalau berminat korang boleh tinggalkan komen entry nie....jgn lupe bagi link blog korang jugak nanti..

p/s : kalu boleh yer...blog yg ada lagu tue boleh tak korang jangan set auto...sebab aku nie suka blogwalking sambil dengar lagu....kadang2 tue sekali buka (5page blog) semua ada lagu....aduh....lemah jantung nie......hehehe

p/s : haha..macam lah blog aku ni ramai pembaca...

15 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

alahai...
erm...
nk link kan deepface lah...
tapi my blog list dekat page lain...

hihihih...
xpa2.. nk link juga... yg pntg masuk dalam blog list saya...

=)

e~car182 said...

sy nk!!
http://ecar182.blogspot.com/

maCy said...

dah tarok~ lalala~

belalang hijau said...

nak jugak...
tp deepface tgk2 le dulu blog belalang...
klu ok g tau belalang ek...

e~car182 said...

da tarok,,tlg ltak link sy jgk eh,,=)

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak jugak!!!!
http://cahayawanita.blogspot.com

amirah said...

http://nooneknowzz.blogspot.com/

harap sudi.tq

~AkukahMilikmu~ said...

owh..link blog riz dh lama lekat dlm list pakwe & pakwe i..mcm kenal jer pic kat atas tu..akukahmilikmu lagi..
betul la riz dulu masa mula blogging, byk lagu sara letak..last sara sendri tension pasal sara pun blogging sambil dengar lagu.so mengganggu bila letak lagu dlm blog..

rizputra7 said...

a d r e y n i e e l i s y a : oh yer ker...oleh kerana jawapan jujur...riz dah masukkan link kamu yer...

rizputra7 said...

maCy : ok thanks..

rizputra7 said...

belalang hijau : ok bro..blog bro aku dah masukan kat sini

rizputra7 said...

e~car182 : ok..sudah juga

rizputra7 said...

Nur Hawa Mohd Zin : blog awak dah masukan..thanks...

rizputra7 said...

amirah : dah masukan blog amirah..thanks yer

rizputra7 said...

~AkukahMilikmu~ : hehe tahu tak apa...dah jadi remix bila lagu serentak dok pasang...pening kepala den..tapi kan...kalu blog tue ada pasang lagu riz tak lama stay nak baca...