Followers

30 March 2010

tagged...

aku kena Tagged ngan zeema-zuma (February 27,2010) ... hohoho sorry ler imma..aku sudah lama tak buka blog..alih2 dah kena tagged...picture yg korang tengok screen wallpaper laptop aku....simple jer....tak ada yg menarik sangat...

P/s : sorry kalu aku dah lama jenguk blog korang masing2....nanti aku akan start balik operasi terjah ke blog korang yer.....PEACE...


4 comments:

-C.Gad!s- said...

lawa gambar

^ ZuMaWaMBa ^ said...

fewwwiiitttt~!!!
(^___^)v
lambat giler buatnye! hahaa

rizputra7 said...

-C.Gad!s- : mana ada lawa picture tue..biasa2 jer...

rizputra7 said...

^ ZuMaWaMBa ^ : tak ada masa nak buka blog ler...skrg baru nak ambik mood blog balik....ada tag lagi ker?..