Followers

01 January 2010

Saya Nak Sepak Touya

awek ini nama Hitsune Miku...buah hati si Touya nie..hahaha



TOUYA KARUMA a.k.a TK...
korang kenal tak budak poyo nie???Ceh...korang ingat si TOUYA nie orang jepun ker??hahaha...sah2 korang tak kenal mamat poyo nie...
aku pon pelik kenapa ler dia nak pakai nama TOUYA KARUMA...
elok2 mak ayah dia kasi nama M**a*** S***w** Bin Y*** dia nak juga nama TOUYA KARUMA...poyo jer...


Sebab APA aku nak sepak TOUYA??

N3 TOUYA pada ......

"Pernah berlaku kes seperti nie ? Seorang perminat bola sepak memaki hamun pasukannya . Pelbagai jenis kritikan atau penghinaan yang diberikan seolah-olah dia adalah jurulatih pasukan bola tersebut ? Contohnya " Bodoh ! Jangan passing kat dia ! Passing kat belakang ... takkan itu pun bla..bla..bla" ataupun "Bola slow macam tu pun tak boleh sambut ?" Last-last bila ajak dia main bola ..... "Aku kaki bangku"..."


Wajarkah aku nak sepak TOUYA disebabkan ini???....
aku mengaku....
aku pernah mengeluarkan statement ayat2 macam tue ketika melihat perlawanan pasukan kegemaran aku (ARSENAL)....
argh....jom sepak TOUYA ramai2....

4 comments:

touyakaruma said...

Muahahaha

ko memang wat research habis pasal aku.

AzuanBudakPandai said...

tenagh tengok bola memang camtu..kalu tak baik tengok tom n jerry haha

NiNa' said...

hehee

rizputra7 said...

touyakaruma : haha aku mahu sepak ko...

AzuanBudakPandai : ye betul tue...hanya orang yang tahu tengok bola jer..cakap macam tue..hehehe

NiNa':hehe