Followers

05 September 2009

Helmet terbaru dipasaran...

5 comments:

imam said...

ko dah cube ke riz..upload ah gambar ko pakai helmet tu..kalo ok aku pon nak rembat satu..hahaha

Lizz said...

wakaka! tersembuq ayaq liur aku siut.adoi.

aku pilih ko cz tlg watkan banner aritu. really appreciate it even tak gune pun. so, bak banner meh

{lumut} said...

hahahaha...
gile kental kepala bangla tuh...
weh ko single kan?
slamat berkenalan..
ne tau ni jodoh aku ke..
haha...
sori aku terover.
ok2..aku kua skarang dgn machonye..

=p

rizputra7 said...

imam : nanti aku beli helmet tue untuk ko...hehehe,aku mana sesuai pakai helmet tue..

Lizz : tersembuq ker??..hahaha

Lumut :welcome2 lumut.....tau tak apa,kalu aku ler pakai helmet tue,,mesti kepala aku senget..

fifi said...

haha. cmne dia blh balance bdn dia naek basikal dgn mende tu kat kepale?
atau graphic effect je neh