Followers

19 September 2010

AL-FATIHAH BUAT SAHABAT BLOGGER CIK TTT @ NADIA



Tiada kata2 yang dapat aku ucapkan bila mendapat mesej daripada aidanajiha malam semalam bila dia cakap Cik TTT sudah kembali ke rahmatullah...Al-fatihah buat Allahyarham nadia @ TTT semoga rohnya dicucuri rahmat-Nya dan ditempatkan dikalangan orang – orang yang beriman....Amin...

P/s : Arwah Cik TTT pernah berlakon dalam Karya merapu aku yang bertajuk Inilah cinta...tapi disebabkan aku komputer aku pernah diserang virus cinta habis semua file2 penting hilangbegitu sahaja...Arwah pernah berkali2 bertanyakan sambungan cerita tersebut tetapi dsebabkan kesibukan masa aku tak dapat penuhi permintaan beliau...Insyallah nanti aku sambung kisah Inilah cinta khas untuk Cik TTT.


Inilah Cinta Part 1


Inilah Cinta Part 2

13 comments:

CiK QiQi said...

jp3..ni Cik TTT yg ne nie..yg blog die pink2 biru tu ke

rizputra7 said...

CiK QiQi : Cik TTT yang ada header blog kaler pink bunga2...picture dia selalu tutup mata...nie blog dia porttuantanah.com tapi dah tak boleh akses - database error

Ann said...

huhu keciannye..

smg arwah dicucuri rahmatNya..ameen

Nur Hawa Mohd Zin said...

arwah meninggal sakit ape ye?

zulkbo said...

salam Ritz..
moga anda selalu sihat..
AL-FATIHAH buat arwah TTT
I will miss her..moga arwah
di tempatkan di kalangan mereka
yang beriman..

Yuni Aisyah said...

realy miss u nad..=(
yuni akn sentiasa doakan smg nad bahagia dialam sana...

inumatin said...

smoga rohnya dicucuri rahmat

fatinmmj said...

al-fatihah~

s h e e said...

al-fatihah buat nad...ade cerpen khas...nak bacela...

azie said...

Al-fatihah bt nad..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

قمة الدقة said...

شركة نقل اثاث بالرياض
شركة رش مبيدات بالقطيف